Bijzondere ervaring, en herstel wat volgens dierenarts niet zou kunnen.

Een jaar terug kwam onze pony te kampen met dikke benen, ze was geblesseerd en door haar cpl was stilstaan en opspelen van haar benen erg gevaarlijk voor hij toekomstige gezondheid.

Sandra kwam al op stal en na overleg met haar zijn we een behandel traject gestart. Samen met haar advies over hoe het lichaam werkt van onze pony zijn we gekomen tot mooie resultaten. Voor mensen die twijfelen over of het werk……of niet zien kunnen wat ze doet……

Wil ik meegeven dat we vaak directe reactie zagen bij Darcy tijdens de behandeling! Maar ook als we dit niet zagen was het resultaat achteraf gigantisch. De verdikkingen van de cpl zouden niet minder worden slechts erger werdt gezegd! En neven problemen alleen zorgen voor nog meer verdikkingen.

Door sluimerende nalatigheid van ons(denken het gaat goed dus is het niet meer nodig) werdt mijn nachtmerrie waar 2 maanden terug. Darcy was goed kreupel en bevangenheid was wat we dachten ondanks haar dieet. Sandra kwam op de zondag zodat we mogenlijk ontsteking in hoeven konden voorkomen. En inderdaad werdt ze al met twee dagen beter maar ze was nog niet van haar problemen af want haar benen kregen nog een klap en werden dik en zaten vol open wonden. Week later was Sandra er weer en door dit snelle handelen incl streng dieet zijn we op veilige haven. Der benen zijn hersteld en zelfs dunner dan we ooit hadden kunnen dromen.

Sandra heeft ons zeker geleerd hoe we haar beter kunnen voeren, en het besef dat we niet zien van buitenaf of ze ondersteuning nodig heeft is wel echt belangrijk punt. Onderhouden door regelmatige behandeling zorgt voor controle door Sandra die het wel voelt en ziet.

En dat ze met spoed zondag kwam is voor mij teken dat ze werkt vanuit passie voor de paarden! En ik weet zeker dat als je binnen 72uur na verdenking op hoefbevangenheid een behandeling geeft je enorm veel schade beperkt!

Voor
Voor
Na
Na

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag