Recensies

Klik  HIER  om je ervaring te delen over Sandra de Wildt Bowentherapie, alvast heel erg bedankt!

In april dit jaar was

In april dit jaar was mijn shetlander voor de tweede keer in een korte tijd hoefbevangen. Hij kreeg hiervoor pijnstelling maar dat hielp niet, dus ik heb contact opgezocht met Sandra. Sandra maakte super snel tijd voor ons vrij wat heel erg fijn was. We hebben besloten bloedzuigers in te zetten. Toen Sandra er was nam ze rustig de tijd voor de pony en gaf veel informatie, dat was erg fijn. Helaas was het resultaat nog niet direct te zien in de volgende dagen. Wel had de pony ook last van een dikke koker en die trok wel echt gelijk… Lees meer.. “In april dit jaar was”

Wendy

Zo waren haar benen

Nog een voor foto van Darcy om beter beeld te… Lees meer.. “Zo waren haar benen”

Patricia

Bijzondere ervaring, en herstel wat volgens dierenarts niet zou kunnen.

Na

Een jaar terug kwam onze pony te kampen met dikke benen, ze was geblesseerd en door haar cpl was stilstaan en opspelen van haar benen erg gevaarlijk voor hij toekomstige gezondheid. Sandra kwam al op stal en na overleg met haar zijn we een behandel traject gestart. Samen met haar advies over hoe het lichaam werkt van onze pony zijn we gekomen tot mooie resultaten. Voor mensen die twijfelen over of het werk……of niet zien kunnen wat ze doet…… Wil ik meegeven dat we vaak directe reactie zagen bij Darcy tijdens de behandeling! Maar ook als we dit niet zagen… Lees meer.. “Bijzondere ervaring, en herstel wat volgens dierenarts niet zou kunnen.”

Patricia

Opruimen afval stoffen

Vandaag Sandra weer geweest. Via de oesteopaat omdat ze wat afvalstoffen vast houd. Doortje heeft weer genoten en zo als steeds als Sandra komt gapen,hoofd schudden,heen en weren en zich ermee bemoeien. Super reacties,wel lekker,niet leuk,ietsjes gek. Sandra weer heel erg… Lees meer.. “Opruimen afval stoffen”

Renate

lymfedrainage

Sandra komt al een tijdje bij mijn paarden. Ze behandeld mijn merrie met CPL en mijn shetlander die gevoelig is voor hoefbevangenheid. Ten eerste zijn de benen van mijn merrie rustiger en slanker geworden en wat ik vooral fijn vind, is dat Sandra mijn paarden in vrijheid kan behandelen. Ze verwerken een hoop als Sandra bezig is. Mooi om te zien, ik ben heel blij met Sandra! groetjes,… Lees meer.. “lymfedrainage”

Monic Wagendorp
Your Way paardencoaching

Bella en Andora.

Ik kocht mijn Tinker Bella zonder enige kennis van het ras, ik werd gewoon verliefd, wist meteen dat zij bij mij hoorde. Na een aantal weken viel het mij op dat ze rimpels in haar kootholte had. Ik ging me erop inlezen en CPL was mijn eigen conclusie. Vanaf dat moment mijn best gedaan haar laag in suiker te houden en toen hoorde ik dat lymfedrainage heel goed kan helpen bij paarden met CPL. Ik kreeg een tip voor Sandra de Wildt en die kon op korte termijn komen, erg fijn. Sandra is zo rustig en geduldig met Bella, ook… Lees meer.. “Bella en Andora.”

Violet Bakker
Onze Kudde

Friese merrie Maartje

Mijn Friese merrie Maartje is nogal geval apart, niet makkelijk voor een behandelaar. Maar Sandra daar had ik vertrouwen in. Dat moet lukken dacht ik. Sandra is in alle rust met haar begonnen. We gingen van de ene blessure in de andere. Pees, artrose en cpl. Bowen, Sanakey (zeg ik dat goed?) en lymfedrainage Wat een mooi gezicht de ontspanning bij Maartje. Gapen, slikken, ogen op slaapstand haha. Prachtig. Ik merk altijd dat na een behandeling ze weer fijner in haar vel zit. Dat vind ik belangrijk. Cpl bulten zijn wat kleiner na een behandeling. Echter dit gaat niet over… Lees meer.. “Friese merrie Maartje”

Roos

Ik laat nu met regelmaat

Ik laat nu met regelmaat mijn paard door Sandra behandelen. We begonnen doordat mijn zadel niet goed lag en daardoor wrijving ontstond. Dit is gelukkig helemaal opgelost door een goede zadelfitter en het strakke management wat we houden voor mijn paard. De behandelingen van Sandra zijn nu preventief om de 4 a 6 weken. Wij zij erg tevreden. Angelique Mulder Pensionstal De… Lees meer.. “Ik laat nu met regelmaat”

Angelique

Het zelfherstellend vermogen krijgt een boost

Ik gun elk paard een reeks behandelingen van Sandra. Zelf heb ik vooral wat oudere pony’s en als ik zie hoe goed die gaan, dank ik dat aan de behandelingen van Sandra. Ze is no nonsense, gebruikt niet teveel woorden, maar heeft heel veel kennis. En die zet ze in voor daden. De paarden en pony’s vinden het heerlijk en knappen er van op. Ook als er ogenschijnlijk niets aan de hand is met je paard. Gun het je paard, het zal je dankbaar… Lees meer.. “Het zelfherstellend vermogen krijgt een boost”

Annemieke Dapper
Dapperstal

Ruimere gangen

Woensdag de 20ste ben je bij mij op stal  geweest voor mijn merrie. Ik zou nog even laten weten hoe het nu gaat. Ik kan zeggen dat het echt heel erg goed gaat. De dag na de behandeling ben ik een stuk gaan wandelen en de dagen daarna heb ik haar aan de longe gehad. Aan de longeerlijn zag ik al dat ze haar voorbeen ruimer wegzette en ook meer optilde. Haar gang is nu minder stekerig dan voor de behandeling. Onder het zadel loopt ze ook stukken beter. Ze is sneller losgereden, heeft minder taktfouten en haar galop is… Lees meer.. “Ruimere gangen”

Jack Russel met lage bloedwaarden

Ik heb ons jack russel laten behandelen door Sandra de Wildt.                          Hij was opgegeven door de dierenartsen zijn bloedwaarden waren super laag, 3 praktijken gehad vele fotos, bloed onderzoeken en veel geld kwijt, prednison, arme arme Jack, was mijn Jack niet meer, echt vreselijk, dit nooit meer, Na 1 behandeling en met die speciale redlightpad die ik nog een week zelf heb kunnen gebruiken, zeer weinig kosten, en ik heb mijn Jack weer terug, helemaal en niet meer ziek geweest, geen uitslag onder zijn buik etc etc,.. baat… Lees meer.. “Jack Russel met lage bloedwaarden”

Sanakey

Physiokey

Vanmiddag trof ik sandra op stal en heb al een week last van nek en boven rug pijn en verkramping Ze heeft mij behandeld met de Sanakey en ik voelde gelijk ontspanning en op de pijnlijke plekken reageerde het apparaat met impulsen Bijzonder voel mij een stuk beter door de ontspanning heb ik nu haast geen pijn Dank je sandra werkt… Lees meer.. “Sanakey”

Sonja

IJslander met onduidelijke klachten

Via, via ben ik bij Sandra terecht gekomen. Onze IJslander zou lymfe drainage behandeling en tape nodig hebben. De IJslander is al heel lang ziek, wat het precies is weet niemand. Na heel veel therapeuten, artsen, klinieken weten we nog steeds niet wat hij mankeert. Dat hij veel vocht vasthoud is duidelijk en dus leek een lymfe drainage mij een goed plan. Vooral de eerste behandeling was een ongelofelijk verschil! Hij was blijer, liep beter en zijn enigszins rare vorm buik werd normaal! De stap richting genezing die hij genomen heeft na de eerste behandeling is daarna niet meer zo… Lees meer.. “IJslander met onduidelijke klachten”

Carina Braams
BramasCoaching

Introvert en strakke achterhand

Nadat mijn beide paarden, Paul en Mingo, verhuisd waren is op advies van de staleigenaresse Sandra gekomen om ze te behandelen. Paul had al jaren een strakke achterhand waarbij rechts hoger stond als links en zijn lendewervels er als een dakje bovenop lagen. Het resultaat was verbazingwekkend. Al na de eerste keer waren zijn wervels al een heel stuk gezakt en na 3x is het zoals het hoort te zijn. Op de vorige stal kenden we Paul als een serieus, introvert paard maar na de behandelingen van Sandra blijkt hij een enorme knuffelkont te zijn, is hij veel blijer en… Lees meer.. “Introvert en strakke achterhand”

Corine

Struikelen en vage klachten

Aangezien Sandra er toch was om Paul te behandelen, heeft ze ook Mingo, mijn andere paard gedaan. Hij had wat vage klachten zoals af en toe struikelen tijdens het rijden en hij zat geregeld in de ‘fight-modus’ richting mensen. Dankzij Sandra struikelt hij niet meer, is hij veel vaker ontspannen en is het dreigen/bijten aanzienlijk verminderd. Sandra is erg prettig in de omgang: rustig, geduldig, zeer paardvriendelijk, denkt met je mee, is bereid van alles uit te leggen en ook via de mail is de communicatie… Lees meer.. “Struikelen en vage klachten”

Corine

Zomer eczeem, Lymfedrainage

Lymfedrainage, mld

Heel blij met Sandra! En de mazzel dat ze bij mij op stal staat; als ik vraag of ze mijn 20 jarige ruin Garrincha wil behandelen pakt ze hem zelf op een moment dat het uit komt. Ook na een tandarts bezoek kon Sandra hem ondersteunen bij het verwerken van de verdoving. Garrincha heeft last van jeuk op zijn buik, beetje zomerexceem achtig. Na een behandeling eind van de zomer knapte het flink op, nu een behandeling voor het weide seizoen en hij kan er weer tegen… Lees meer.. “Zomer eczeem, Lymfedrainage”

Paula

Insuline resistentie

Lymfedrainage paard

Omdat Sandra bij ons op stal komt voor een ander paard, heb ik haar ook gevraagd om Diva te behandelen met lymfedrainage. Diva houd veel suikers vast en was hierdoor ook te dik. Nu komt Sandra om de 6 tot 8 weken. Diva is al enorm opgeknapt. Is ondertussen al flink af gevallen en zit lekker in haar vel. Heel blij met… Lees meer.. “Insuline resistentie”

Carina

Koliek gevoelig

Via een stalgenoot ben ik in contact gekomen met Sandra, zei had al eerder een keer via haar naar mijn paard zijn been gekeken of zei hier iets mee kon. Hij is namelijk afgekeurd voor de sport vanwege terugkomende peesblessure in zijn rechter achterbeen maar we kunnen nog genieten van stapritjes buiten. De eerste keer dat ik Sandra liet komen was omdat hij wat stijfjes was en hij wel eens lekker verwend mocht worden. Zo raakte we dan ook eigenlijk aan de praat dat de combinatie van Bowen en lymfedrainage ook wel eens ondersteunend werkt voor koliek gevoelige paarden. Mijn… Lees meer.. “Koliek gevoelig”

Marlinda

Niet lekker in je vel

Toch weer een afspraak gemaakt met Sandra weer een sessie van drie. Doortje zit toch weer niet lekker in dr velletje. Zal het toch de overgang zijn van hooi naar gras, ja denk het wel ze zat laatst ook verstopt. Doortje gaf weer keurig aan wat lekker was en wat niet,wat ze fijn vindt en wat niet. Prachtig om te zien hoe ze reageert. Dank je wel… Lees meer.. “Niet lekker in je vel”

Renate

Ayla, Hoefbevangen, Insulineresistent

Ayla kwam bij mij met zomer jeuk, IR, zwaar overgewicht en vele ontstekingen en gevoeligheid daarin. Een hoefbevangen verleden, en een kei kei hard lijf. De afvalstoffen kwamen haar ogen uit omdat haar overvolle lymfe het niet meer aankonden! De ostheopaat die nodig was, kon niet veel doen zo hard was haar lichaam. Nu, na 5 afspraken die om de week plaats vonden is haar lijf zo gigantisch verbeterd! Haar lijf is zo veel vet kwijt, veel ontstekingen minder, ze staat nu nogsteeds jeukvrij zonder eczeemdeken…voor het eerst! Haar ogen zijn vrij wel schoon. En de ostheopaat kon vandaag eindelijk… Lees meer.. “Ayla, Hoefbevangen, Insulineresistent”

Esther

Usminka vast in de rug

Bowentherapie

Sandra is al een paar x bij usminka geweest omdat zij met dr rug en in dr schouder vast zat. Sandra is een heel rustig en vriendelijk iemand die zelfs paarden met veel stress rustig krijgt en zeker een aanrader als je paard wat mankeert en als je wat wilt weten legt ze t ook goed uit. Nogmaals bedankt namens… Lees meer.. “Usminka vast in de rug”

Sandra tabak

Dikke achterbenen

Sandra is niet alleen geliefd door de paarden maar Elvis de kat van stal komt ook een graantje meepikken van de Bowen / lymfedrainage behandeling die Lisa krijgt. Lisa had hele dikke achterbenen en dierenarts kon er ook weinig mee….dus Sandra de Wildt ingeschakeld voor behandeling.  Lisa was de eerste behandeling helemáál ‘into Sandra ‘ ging helemáál mee en stond te gapen en te kauwen en mee te kijken. Pas na de aromatherapie had ze weer interesse in haar hooi… Sandra straalt zo’n rust uit en is zo fijn met de paarden (en de kat). Lisa haar benen waren s’avonds… Lees meer.. “Dikke achterbenen”

Quarter, stijve spieren

Sandra is vorig jaar voor het eerst bij mijn paard geweest nadat ze was verhuisd. Mijn paard is een quarter waar stress snel op de spieren slaat. Na de 3e behandeling Bowen icm lymfe en taping, was mijn paard zo opgeknapt dat ze zelfs over sloten sprong. Iets wat ze tot nog toe allesbehalve deed. Tijdens de les kreeg ze het compliment dat haar spieren zo soepel waren geworden. Dit jaar is ze weer bij mijn paard geweest. Ook nu weer na een verhuizing. Ook nu weer merk je het effect van haar behandelingen. De 1e behandeling was mijn paard… Lees meer.. “Quarter, stijve spieren”

Nancy Noo

Oren weer aanraken

Sandra is vandaag voor de derde keer geweest. Allebei super tevreden met de vooruitgangen. Doortje stond er in elk geval van te genieten en te dutten. Heel veel gapen ook. Kan tegenwoordig haar oren ook beetje normaal de overtollige haren weg halen en zelfs dubbel vouwen. Knarzetand doet ze eigenlijk niet meer. Ze lette ook weer goed op wat me paardje aan gaf en deed. Echt leuk om te zien dat er dan zoveel… Lees meer.. “Oren weer aanraken”

Renate

Behandeling elke 6 tot 8 weken

Sandra behandeld mijn paard om de 6 a 8 weken. Hij geniet er elke keer weer van. Ook helpt het zijn immuunsysteem sterker te worden. Sandra kijkt altijd naar wat hij nodig heeft. Soms Bowen soms MLD maar meestal een combi van beide. Hij heeft ook eens met dikke benen en dikke koker gestaan. Na 1 behandeling ging het al stukke… Lees meer.. “Behandeling elke 6 tot 8 weken”

Thea Winkelman

Knarzetanden

Na dat ik ontdekte dat mijn tinker dame niet echt lekker in haar velletje zat Sandra gevraagd of ze daar wat aan kon doen. Ze knarzetand best veel en gaf ook duidelijk aan dat er iets was. Maar ja praten kan ze niet. Sandra heeft haar nu twee keer onderhanden genomen en wat een verschil. Ze knarzetand niet meer is haar lijf nu aan reinigen en glimt weer als een spiegeltje. Ook mag ik weer aan haar oren friemelen zonder dat ze haar hoofd weg trekt. Op naar de derde behandeling van deze reeks. Sandra doet alles rustig en beheerst… Lees meer.. “Knarzetanden”

Renate

Blij

Twee weken geleden kwam ik op stal en toen stond mijn jonge paard(Fin) kreupel. Waarschijnlijk een tikkie van mijn oude paard (King) gehad. Een paar dagen later was Sandra op stal en ik vroeg of ze nog tijd had voor Fin. Gelukkig kon dat en heeft ze hem behandeld. Hij liep de volgende dag al beter. Toen dacht ik als apk is het voor mijn 25 jarige draver met ppid misschien wel fijn. De reactie van King op de behandeling heeft me doen besluiten om hem dit vaker te gunnen. Hij stond doodstil en keek heel nieuwsgierig naar wat Sandra… Lees meer.. “Blij”

Sandra Groes

PSSM

Daar ik een paard heb met een ernstige spier ziekte, ben ik uitermate voorzichtig met wat wel en vooral niet kan bij mijn paard. En vooral Wie mag er aan mijn paard komen. Sandra is een rustige vrouw met veel gevoel en engelen geduld. Ieder paard zou je minstens 3 behandelingen per jaar gunnen. Sandra Patch en ik zijn blij met je. Je staat altijd klaar … zelfs als ik pijn in mijn rug heb, ben jij er met de juiste… Lees meer.. “PSSM”

Nicole Burger

Cpl Belgisch Trekpaard

Sandra is een rustige vrouw en weet waar ze het over heeft en is erg kundig. Zij kon mij vertellen wat mijn paard heeft, ik was al jaren aan het uitzoeken wat hij heeft. Het blijkt hij heeft cpl, weet nu wat ik moet doen qua voeding en behandeling. Sandra is nu twee keer geweest en heeft lymfedrainage en bowentherapie gedaan bij mijn paard en het gaat nu al een stuk beter qua jeuk die hij altijd heeft in de benen. Sandra staat altijd open voor vragen en helpt tot een goeie oplossing. Een fijne vrouw om mee samen te… Lees meer.. “Cpl Belgisch Trekpaard”

Esther

Lymfedrainage pezen

Sandra heeft een prettige en rustige manier van werken. De lymfedrainage behandeling helpt Trölli goed bij zijn versleten pezen. Hij was na de laatste behandeling weer veel… Lees meer.. “Lymfedrainage pezen”

Maaike de Hoop
Puur met paarden

Lichte tour

Sandra is een rustige vrouw die de tijd neemt voor je en op een fijne manier je paard behandeld. Mijn merrie ( momenteel actief in de lichte tour) knapt erg van de behandelingen op en ze kan zich veel beter… Lees meer.. “Lichte tour”

Cindy Feld

Amber

Vanaf november 2017 is mijn shet Amber ineens hoefbevangen, out of the blue, niet eens van gras of teveel eten, maar volgens de DA het gevolg van een hormonale disbalans(EMS) gevolg aan de metacam en andere medicatie om te kijken of we het onder controle krijgen. Telkens als het beter leek te gaan en we de medicatie gingen afbouwen, stond ze 3 dagen later weer volkomen vast, met veel pijn. Amber is geen aansteller, wel een clowntje:) 2 weken geleden was het weer raak en heb ik Sandra gebeld of ze wellicht met lymfedrainage Amber verder kan helpen. Na de… Lees meer.. “Amber”

Els Veldhuizen

Lymfedrainage gecombineerd met Bowentherapie

Ik kwam via Facebook op de pagina van Sandra terecht. Na wat leeswerk op internet besloten om Sandra te laten komen voor een behandeling. Mijn 17 jarige paard heeft last van zijn luchtwegen ( allergie , hoesten)en snel last van stijve en verkrampte spieren. Sandra is inmiddels al een aantal malen geweest. Steeds met toch wel een aardige tijd ertussen. Hij heeft geen last van hoesten meer gehad en zijn spieren reageren er ook goed op. In december ging het niet echt lekker met hem en zat hij niet goed in zijn vel. Nadat eerst de ostheopaat bij hem is… Lees meer.. “Lymfedrainage gecombineerd met Bowentherapie”

Nancy

CPL Fries

Sandra behandelt mijn Fries maiko nu een tijdje..sinds vorige zomer was hij ineens kreupel kreeg hele dikke benen..volgens da mok chronisch..dus pijnstillers en benen wassen..hij is bekend met mok.zomerexceem..na de behandeling da ging het bergafwaarts met hem..lever kon de stoffen niet verwerken..via een kennis in contact gekomen met Sandra. Maiko heeft cpl. In overleg lymfe en bowen.. en hij knapte op..wel op advies ander voer. Sandra zoekt samen super naar oplossingen. We zijn weer aan het rijden..hij heeft zijn vrolijkheid terug.en zijn benen zijn heel mooi geslonken. Cpl is niet te genezen maar met goed voermangement voer hooi en (kruiden.bessen… Lees meer.. “CPL Fries”

Manon

Stichting Veenhuizer Hoeven

Sandra heeft onze 3 stichting paarden behandeld. We wilden de paarden een beloning geven voor hun werk wat ze voor de stichting doen (paardrijden mogelijk maken voor iedereen met wat voor beperking dan ook). Een van onze paarden is op het moment kreupel, maar na behandeling loopt ze een stuk beter. De tweede gaf veel reactie op haar rug, ook dat is zichtbaar minder geworden. Nummer 3 heeft weinig klachten, maar heeft er van genoten. Dat was merkbaar doordat hij nooit echt stilstaat en veel dingen eng vindt, maar nu totaal ontspannen bleef staan genieten. Dank je wel… Lees meer.. “Stichting Veenhuizer Hoeven”

Femmy
Stichting Veenhuizer Hoeven

Bowen

Sandra super bedankt voor het behandelen van Axel. Nu 1.5 week verder en het resultaat is goed te zien. Hij stapt actief en door zijn hele lijf hierbij zet hij ook mooi zijn achterbenen onder de massa. Hij staat veel minder vaak op rust en hij accepteert zelfs weer een zadel op zijn rug. Vandaag heb ik heel even stil op hem gezeten en dit liet hij braaf en zeer ontspannen toe. Voor de mensen die zich afvragen waar het in dit geval om gaat. Mijn paardje Axel heet 8 weken terug een flinke hoefzweer gehad en liep hierdoor op… Lees meer.. “Bowen”

Romy

Bowen

Mijn merrie Perushia heeft niet echt klachten zoals veel paarden in dit gastenboek. Ze is laatst 20 jaar geworden en ik heb haar een behandeling door Sandra kado gegeven, gewoon omdat ik vond dat ze dat verdiende. Ze vond het heerlijk, veel gapen en slikken en super ontspannend. Maar het heeft ook echt een positief effect gehad op haar welzijn!! Zij zit veel lekkerder in haar vel, ze loopt actiever en is heel alert. Ik ga dit vaker laten doen, mijn ouder wordende lief paard kan dit goed gebruiken. Preventief “onderhoud” om het zo maar eens te noemen… Lees meer.. “Bowen”

Femmy Veenstra

Lymfedrainage

Sandra is al 3 x langs geweest bij Bobby. Bobby heeft CPL en door de lymfdrainage voelt hij zich stukken beter zijn opgezette koker( van alle afvalstoffen) is helemaal weg en blijft ook weg. Ook is er een bultje op zijn been eindelijk vanzelf gesprongen, wat was dat een opluchting. Bobby is van zich zelf al kalm maar ik merk aan hem dat hij toch veranderd in positieve zin na een lymfdrainage behandeling. Sandra neemt de echt de tijd voor jouw paard! En legt alles uitstekend uit, ook kan je alles vragen als er wat veranderd na een behandeling .… Lees meer.. “Lymfedrainage”

Rachel Houniet

Lymfedrainage

Mijn 6 jarige ruin is nu 2 keer behandeld door Sandra. Beide keren gaf Buffel duidelijk aan dat er van alles gebeurde in zijn lichaam tijdens de behandeling. Hij wisselde vaak van been op rust, gapen, in slaap vallen en zelfs jeuken. Na de behandeling valt mij vooral op dat hij tijdens het rijden een stuk meer ontspannen is en zijn lichaam beter kan loslaten. Ook mentaal is hij een stuk rustiger. Ik zou iedereen deze behandeling aanraden. Het mooie van deze behandelingsmethode vind ik dat als Sandra bezig is met de behandeling, het er zo zacht uitziet terwijl het… Lees meer.. “Lymfedrainage”

Emily

Ik deed mee aan een

Ik deed mee aan een like en deel actie van 2 jaar bestaan van Sandra samen met me stalgenooitjes ☺ Mijn fjorden merrie daisylien die net 10 is geworden was getroffen door de rhino neurologies virus en Sandra wilde graag daisylien buiten de like en deel achter daisylien behandelen omdat het voor Sandra de eerste x was bij een rhino paard mocht het van mijn ook voor de ervaring ik moet zeggen!!! WoW!!!! Paar dagen voor de behandeling liep daisylien niet heel goed na de behandeling liep ze meteen stukken beter! ? Daisylien heeft nu 3 behandelingen gehad en zie… Lees meer.. “Ik deed mee aan een”

Patricia

Lymfedrainage

Heel blij was ik toen ik voor mijn paard een lymfdrainage behandeling van Sandra won. Mijn 23 jarige paard met cushing liep toen al een week of 6 met een dikke koker. Tijdens de behandeling viel het me op dat Maxx heerlijk ontspannen was. Sandra straalt zelf ook veel rust uit en neemt haar tijd. Al snel begon Maxx lichtjes te zweten, zeker niet van spanning maar omdat de drainage zijn werk deed. Heel apart om te zien dat je het vocht echt door de lymfen ziet lopen. Na de behanding Maxx op stal gezet en na een kwartiertje nog… Lees meer.. “Lymfedrainage”

Esther Sablerolle

Bowen

Yentl was erg onrustig bijpoetsen, liep kort met haar benen, leek verzuurd en bij opzadelen erg bijterig. Sandra gevraagd om eens te komen vrijblijvend, en naar Yentl te kijken, voer, benen, voelen etc. Bleek ze behoorlijk vast te zitten in de schouder, rug etc, voer besproken. Zelf de knoop doorgehakt wil graag een paar behandelingen voor Yentl. Wow wow, een heel ander paardje nu, bokt niet meer, bijt niet meer met opzadelen, poetsen lekker rustig, klopt het vorige zadel zat niet lekker, voer is aangepast, en nu kunnen we haar heerlijk los rijden en recht rijden, gaat heel goed met… Lees meer.. “Bowen”

Ilse Stroet

Friese merrie

hoi Ik ben de eigenaar van de mooie friese merrie Ritaa die je op deze pagina tegenkomt bij de voor en na foto’s. Ritaa is erg opgeknapt door de bowen therapie. was het voordat sandra kwam een oude merrie die er niet meer zo een zin in had, is het nu een vlotte tante di er weer volop tegenaan gaat. echt super om te zien hoe mijn paardje op de bowen therapie reageerd. Ik weet precies wanneer ik sandra weer even moet bellen, want dat geeft ritaa prima aan. dan wordt ze een beetje zuur en mag ik niet aan… Lees meer.. “Friese merrie”

Lousette

Bowen

Mijn merrie heeft nu 2x een Bowen behandeling van Sandra gehad. Het resultaat is goed te zien, waar ze eerst stijfjes liep met haar achterhand/achterbenen en ook geen voetjes meer wilde geven, loopt ze nu weer soepel en makkelijk. Ze zit duidelijk weer lekker in haar vel, bedankt… Lees meer.. “Bowen”

Laura

Sandra, hartelijk dank voor het

Sandra, hartelijk dank voor het helpen van onze kleine merrie. Na een zwaar halfjaar waar ze verschijnselen van Cushing had, hebben we samen gekeken of we haar verder konden helpen. Bowen had mijn voorkeur, het helpt een paardenlichaam met de afvalstoffen te transporteren. Het gaf direct een mooi resultaat. Ze kon na de tweede behandeling al een stuk beter lopen. Nu is ze in goede handen bij een natuurlijke hoefsmid om haar hoeven te verzorgen, de hoeven zien er als laatste nog slecht uit. Nu is het tijd om verder te herstellen en dat… Lees meer.. “Sandra, hartelijk dank voor het”

Marielle

 

Stel je vraag