Sanakey

Ik heb een nieuwe tool, de Sanakey de wat eenvoudigere versie van de Physiokey, de meeste functies die deze meer heeft werkt op paarden niet
Het bijzondere van dit apparaatje is dat het niet alleen impulsen afgeeft via de huid maar ook de reactie meet en vervolgens de nieuwe impuls automatisch kan aanpassen waardoor het steeds veranderd.

Bowentherapie doet eigenlijk hetzelfde, met een rolbeweging geeft het een impuls aan het anatome zenuwstelsel, de Sanakey kan daarmee een mooie aanvulling zijn of een op zichzelf staande behandeling.
Bij de Sanakey kan de impulssterkte aangepast worden en de frequentie waardoor het verschillende uitwerkingen heeft, Basis, sedation, relaxation, activation en harmonisation

“Door impulsafgifte op het huidoppervlak vindt een unieke interactie met het lichaam plaats. Via deze ‘dialoog’ worden de oeroude elektrische regelsystemen van het lichaam geactiveerd, zodat zij kunnen reageren en herstel processen (beter of opnieuw) opstarten.

De sanakey is een hedendaagse ‘smart tool’, die technologie en natuurlijke herstel pricipes verbindt.
De sanakey activeert met elektrische impulsen het zelf herstellende mechanisme door met het autonome zenuwstelsel een directe dialoog aan te gaan. De impulsen worden steeds individueel aangepast aan het lichaam.

De interactie verloopt snel, wel tot een paar duizend keer per seconde. Zo wordt het autonome zenuwstelsel beinvloed en daarmee de aanpassing en regulerende processen in het lichaam.”
Onderste tekst van KeyHealth

Sanakey
Sanakey
Wat is je vraag?